Viavisia cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking Rotterdam en diverse andere locaties

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Zoals je gewend bent, betreft het een interactieve training.

Overzicht cursussen

Overzicht fotobewerking

Cursus Lightroom

Adobe Lightroom in het kort. Adobe Lightroom is de digitale donkere kamer van nu. Met Adobe Lightroom heb je een compleet programma in handen, waarmee …..

Cursus Photoshop (Elements)

Adobe Photoshop (Elements) in het kort. Met Adobe Photoshop (Elements) heb je de ideale gereedsschapskist om foto’s te bewerken in handen. Het programma biedt een …..

Overzicht internet

Basis cursus Google Analytics

Met Google Analytics het gedrag van website bezoekers meten en onderzoeken Als eigenaar van een website ben je vast geïnteresseerd in het gedrag van bezoekers …..

Basis cursus Html / CSS

Inhoud cursus HTML en CSS Een website is een mix van vormgeving, inhoud, techniek en marketing (o.a. SEO).Om een website op maat te ontwikkelen, is …..

Cursus Mailchimp

Mailchimp is een populair en professioneel e-marketing systeem. Met Mailchimp kun je op een snelle en professionele manier nieuwsbrieven maken en versturen. Tijdens de cursus …..

Cursus SEO

Zelf met het gevonden worden aan de slag gaan? De cursus zoekmachine optimalisatie is een laagdrempelige cursus waarmee de basis wordt gelegd om zelf met het gevonden …..

Cursus Webdesign

Een website is een mix van vormgeving, inhoud, techniek en marketing (o.a. SEO).Deze verschillende aspecten van webdesign worden tijdens de cursus webdesign behandeld. De nadruk …..

Overzicht WordPress

2 daagse cursus WordPress

WordPress in het kort WordPress is een zgn. CMS (content management systeem). Dat betekent dat je met behulp van WordPress zelf je website kun bouwen …..

3 daagse Bootcamp WordPress

WordPress in het kort WordPress is een zgn. CMS (content management systeem). Dat betekent dat je met behulp van WordPress zelf je website kun bouwen …..

Basis cursus WordPress

Introductie cursus WordPress De individuele cursus WordPress wordt op maat aangeboden. Hierdoor kun je voordat de cursus begint, je wensen kenbaar maken. Viavisia zal het …..

Cursus WordPress gevorderden

Een cursus WordPress voor mensen met speciale wensen. Wanneer je al een tijdje met WordPress werkt, komen er wellicht nieuwe ideeën en wensen naar boven.Om …..

cursus WordPress page builder

Een cursus WordPress voor iedereen die zelf een website de gewenste opmaak en lay-out mee wil geven. Wanneer je al een tijdje met WordPress werkt, …..

Cursus WordPress thema’s ontwikkelen

Cursus WordPress thema’s ontwikkelen in het kort(vervolg cursus WordPress, WordPress gevorderden) Zoals bekend bepaalt het gekozen thema binnen WordPress de opmaak en uitstraling van je …..

Cursus WordPress webshop

Introductie cursus WordPress webshop bouwen De cursus WordPress webwinkel bouwen wordt op maat aangeboden. Hierdoor kun je voordat de cursus begint, je wensen kenbaar maken. Viavisia zal …..

Cursussen op maat

Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Trainingen aan huis of incompany trainingen.

Groepstrainingen of individuele cursussen

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk. Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

WordPress website voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van websites. De voorbeelden laten zien, wat je na het volgen van een 2- of 3 daagse WordPress training kunt bereiken.

website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp

Kijk ook op de website van Viavisia Webdesign

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler