search icon

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Zoals je gewend bent, betreft het een interactieve training.
Uiteraard kun je een online training ook op door jou gewenste data volgen en behoort een individuele training tot de mogelijkheden.

Overzicht cursussen WordPress

Wat kun je met WordPress en waarom een cursus WordPress?

Je wilt zelf een website maken, een webwinkel opzetten of een blog beginnen? Dan heb je met WordPress uitstekend “gereedschap” in handen en is een cursus WordPress een goed startpunt. Ook wanneer je al meer ervaring met WordPress hebt, zijn er diverse cursusmogelijkheden. Met WordPress kun je een professionele website bouwen, zonder dat je daar kennis over (HTML) code voor nodig hebt.

Doelgroep

Het maakt niet uit of je nu beginner of gevorderd ben. Of je nu je eigen ontwerp, je eigen thema, een website op maat of een webwinkel wilt bouwen, er is voor elk wat wils.

Cursus inhoud

Na het volgen van de cursus ben je in staat om een website het door jou gewenste uiterlijk mee te geven en heb je een stevige basis gelegd om je website beter vindbaar te maken voor zoekmachines als Google (SEO, zoekmachine optimalisatie). Daarnaast ga je aan de slag met het beheer, de beveiliging en het onderhoud van een WordPress website.

Wil je een website vanaf de grond af ontwikkelen? Tijdens de training doorloop je stap voor stap de handelingen om een website vanuit WordPress op te bouwen: van het installeren van WordPress, het schrijven van artikelen tot het kiezen van de juiste thema’s en plugins. En hoe je WordPress eventueel op je laptop of pc installeert, om naar hartenlust te kunnen experimenteren en testen.

Tips en tricks

Uiteraard is er ook aandacht voor de nodige tips en tricks. Zo wordt stil gestaan bij aanbevolen plugins en thema’s en hoe en waar je plugins en thema’s het beste kunt zoeken. Je krijgt uitleg over methoden waarmee je minder afhankelijk bent van het gekozen thema. Op die manier kun je, je ontwerp helemaal naar je hand zetten.

Cursus vorm en cursus locatie

Je kunt de cursussen zowel live online als op locatie te volgen. Bij de live online training vindt er net als bij een “gewone” training interactie tussen jou, de trainer en de medecursisten plaats. Een training op locatie (incompany) en op maat behoort tot de mogelijkheden. Natuurlijk kun je ook voor een individuele cursus, al dan niet op maat, kiezen. Volg je toch liever een groepscursus? Kijk dan op de cursusagenda van de WordPress cursussen. Deze cursussen kun je ook online of op een cursuslocatie in Rotterdam volgen.