search icon

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Zoals je gewend bent, betreft het een interactieve training.
Uiteraard kun je een online training ook op door jou gewenste data volgen en behoort een individuele training tot de mogelijkheden.

Cursus WordPress gevorderden

Een cursus WordPress voor mensen met speciale wensen.

Wanneer je al een tijdje met WordPress werkt, komen er wellicht nieuwe ideeën en wensen naar boven.
Om je op weg te helpen geef ik je alvast wat ideeën:

Wat dacht je van het opzetten van een online cursus m.b.v. WordPress?
Of het bezoekers van je website mogelijk maken om bijvoorbeeld je diensten te reserveren?
Of WordPress aan je social media koppelen, zodat je je WordPress berichten irect op socialmedia kunt plaatsen bijvoorbeeld?
Of een nieuwsbrief versturen via WordPress?

Aan het eind van de Cursus WordPress voor gevorderden weet je hoe je je wensen en ideeën daadwerkelijk kunt uitvoeren.

De cursus WordPress voor gevorderden is geschikt voor degene die al een tijdje met WordPress werken en met de basisbeginselen van WordPress bekend zijn.

Je  leert precies datgene wat jij wilt leren. Daarom betreft het een individuele cursus op maat. Op die manier kan ik tijdens de cursus jouw wensen en vragen de revue laten passeren.  Tijdens de cursus leer je o.a. welke specifieke plugins je voor jouw doeleinden kunt gebruiken. Na het installeren van deze plugin(‘s) gaan we uiteraard aan de slag met het instellen van deze plugins. Wederom afgestemd op jouw plan.

Voor diegene die nog niet zo met WordPress bekend zijn, is er een beginners cursus:
Basis cursus WordPress

Wil je een website meer naar je hand zetten en zelf een WordPress thema willen bouwen, dan kun je de cursus WordPress thema bouwen volgen:
cursus WordPress thema ontwikkelen

Mocht je overigens het idee hebben om een webshop te beginnen, dan is de cursus Cursus Webwinkel bouwen in WordPress meer geschikt:
cursus webwinkel bouwen m.b.v. WordPress

Welke onderwerpen kunnen er zoal tijdens de cursus WordPress gevorderden worden behandeld?

Naast het behandelen van de door jou aangedragen onderwerpen, heb je wellicht ook behoefte aan het verdiepen van je kennis van WordPress. Je kunt dan bijvoorbeeld denken aan de volgend onderwerpen:

  • Hoe maak ik een backup?
  • Hoe beveilig ik mijn website?
  • Hoe voorkom ik spam mail (spam mail die je binnen krijgt via de formulieren op je website)?
  • Hoe maak ik optimaal gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO) plugins?
  • Hoe koppel ik social media aan WordPress? Zodat je je WordPress berichten bijvoorbeeld direct op de door jou gebruikte social media kunt plaatsen.
  • Hoe verstuur ik een nieuwsbrief via WordPress? Wist je bijvoorbeeld dat je WordPress aan Mailchimp kunt koppelen? Zodat bezoekers van je website zich direct kunnen inschrijven voor de nieuwsbrief. Na inschrijving staan de bezoekers meteen op de leden lijst van Mailchimp. Ook kun je bezoekers o.a. via Mailchimp laten weten dat je nieuwe berichten op je blog hebt geplaatst.
  • Hoe abonneer ik bezoekers van mijn website op berichten?
  • Hoe kan ik bezoekers laten reserveren voor bijvoorbeeld mijn werkzaamheden?
  • Of maak kennis met één van de vele andere "multitasking" mogelijkheden van WordPress, waardoor je WordPress voor je aan het werk kunt zetten.

Of wellicht wil je met een zogenaamde "pagebuilder" leren werken? Met een pagebuilder kun je ook de indeling en layout van de website naar je hand zetten. En dit alles zonder ook maar één letter code te hoeven schrijven.

Voordat de cursus WordPress gevorderden begint

Voordat de cursus begint kun je je wensen en ideeën doorgeven zodat ik daar tijdens de cursus op kan in spelen. Schroom dus niet om (liefst minimaal een week voordat de cursus begint, dan kan ik het e.a. nog voorbereiden) aan te geven wat je specifiek zou willen leren.

Aanmelden cursus WordPress gevorderden

Vul onderstaande gegevens in en klik op Aanmelden wanneer je je wilt aanmelden voor een cursus WordPress gevorderden. Bellen kan natuurlijk ook.


Algemene voorwaarden cursus

Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van Viavisia cursussen van toepassing.
De algemene voorwaarden van Viavisia cursussen kun je vinden op de desbetreffende pagina:
Algemene voorwaarden cursussen Viavisia

klok icoon

Cursus duur

2 x 3 uur

rekenmachine icoon

Prijzen cursus

285 euro (Excl. BTW)

afstudeer hoofddeksel icoon

Cursus vorm

De cursus wordt individueel aangeboden. Ook is het mogelijk om de cursus in een kleine groep, van maximaal 4 personen te volgen. Hierdoor is er tijd en ruimte voor persoonlijke uitleg.

huis icoon

Locatie cursus

Op dit moment kun je de cursus op iedere locatie online volgen. De cursussen worden verder in diverse computercentra in Rotterdam of op (bedrijfs)locatie gegeven.

kalender icoon

Data cursus

Omdat het cursussen op maat betreft, kunnen de cursussen op nader te overleggen tijdstippen gegeven worden.