search icon

Viavisia cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking Rotterdam en diverse andere locaties

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Het betreft een interactieve training, zoals je gewend bent.
Uiteraard kun je een online training ook op door jou gewenste data volgen en behoort een individuele training tot de mogelijkheden.

Over Viavisia

Viavisia cursussen

Viavisia verzorgt klassikale en maatwerk trainingen op diverse locaties: o.a. Rotterdam, Utrecht, en Amsterdam. Cursisten kunnen zich individueel inschrijven voor een klassikale training of een 1 op 1 training. Daarnaast behoren ook bedrijfstrainingen tot de mogelijkheden.

Viavisia verzorgt voornamelijk trainingen op het gebied van webdesign, WordPress , SEO, Google Analytics, fotobewerking en email marketing gerelateerde trainingen (Mailchimp bijvoorbeeld).
(Mocht je eerst meer willen weten over Google Analytics of Mailchimp: op https://marketingplatform.google.com/about/analytics/ vind je meer info over Google Analytics en op https://mailchimp.com/ vind je meer info over Mailchimp).

De trainingen worden gegeven door een trainer met veel praktijkervaring. Daarbij heeft de trainer ervaring in eerder genoemde gebieden. De cursussen zijn zo optimaal mogelijk afgestemd op de cursisten. Trainingen zijn aangepast aan het kennisniveau en de leerdoelstellingen van cursisten.

Het betreft interactieve trainingen. Tijdens een cursus wisselen we de theorie regelmatig af met oefeningen en opdrachten. Zodoende kan de cursist de opgedane kennis direct in de praktijk toepassen. Eventueel vind aanpassing van de lesstof aan de werk situatie van de deelnemer(s) plaats.

Door de afstemming en interactie worden cursisten succesvoller in bijvoorbeeld hun werk. Ook kunnen ze met de trainingen hun relatie tot de arbeidsmarkt verbeteren.

Waarom Viavisia cursussen?

  • Trainingen op maat, afgestemd op wensen klant.
  • Individuele, 1 op 1 cursussen mogelijk.
  • Het aantal deelnemers van een groepstraining is maximaal 6. Hierdoor is er ruimte is voor persoonlijke aandacht.
  • Trainingen gaan altijd door. Een groepstraining wordt eventueel omgezet in een individuele training.
  • Trainingen aangepast aan het leertempo van de cursist.
  • Trainer met praktijk ervaring.
  • Trainingen met een logische opbouw en structuur.
  • Breed trainingsaanbod op het gebied van webdesign, SEO, Google Analytics en fotobewerking
  • Trainingen aangepast aan de nieuwste ontwikkelingen.
  • Trainingen ook live online te volgen.

Cursussen op maat

Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Trainingen aan huis of incompany trainingen.

Groepstrainingen of individuele cursussen

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk. Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

WordPress website voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van websites. De voorbeelden laten zien, wat je na het volgen van een 2- of 3 daagse WordPress training kunt bereiken.

website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp

Kijk ook op de website van Viavisia Webdesign

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler