search icon

Over Viavisia

Ik ben Peter Buijs. Met passie voor grafische toepassingen en fotografie, ontwerp ik websites en geef ik cursussen fotobewerking en WordPress.

Regelmatig houd ik mezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Ook houd ik mijn kennis over de nieuwste versies van fotobewerkingsprogramma’s bij.

Wanneer je behoefte hebt aan (extra) kennis over WordPress, kun je bij mij terecht. Ik geef je tijdens mijn cursussen graag tips om het werken met WordPress te veraangenamen en te vereenvoudigen. Maar ook een social media gerelateerde cursus behoort tot de mogelijkheden: basis Mailchimp bijvoorbeeld. Advies over het verbeteren van de vindbaarheid en de zichtbaarheid van je website is, -al dan niet in de vorm van een workshop “zoekmachine optimalisatie”- ook mogelijk: workshop zoekmachine optimalisatie

Mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan met fotobewerkingsprogramma’s draag ik met veel plezier over aan andere mensen. Ik probeer daarbij ook zoveel mogelijk naar de overeenkomsten tussen programma’s die op de markt zijn te kijken.

Mijn doel bij alle cursussen is om je een breed inzetbaar inzicht mee te geven. En mijn streven is, dat je na het volgen van een cursus zelfstandig, onbevangen en zonder zorgen met diverse (soortgelijke) programma’s om kan gaan.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om me te mailen of te bellen. Ik sta je graag te woord.

Waarom Viavisia cursussen?

Individuele, 1 op 1 cursussen mogelijk.
Tevens worden de cursussenin kleine groepjes van maximaal 6 mensen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Mijn geduld is mijn kracht: ik pas me makkelijk aan het leertempo van de cursist(te) aan.

Technische kennis weet ik ook voor mensen met geen of minder technische kennis begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Cursisten ervaren mijn manier van begeleiden prettig.

De cursussen hebben een logische opbouw en structuur. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.