search icon

Viavisia cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking Rotterdam en diverse andere locaties

Cursussen op maat

Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Trainingen aan huis of incompany trainingen.

Groepstrainingen of individuele cursussen

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk. Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

Over Viavisia

Ik ben Peter Buijs. Met passie voor grafische toepassingen en fotografie, ontwerp ik websites en geef ik cursussen fotobewerking en WordPress.

Regelmatig houd ik mezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign. Ook houd ik mijn kennis over de nieuwste versies van fotobewerkingsprogramma’s bij.

Wanneer je behoefte hebt aan (extra) kennis over WordPress, kun je bij mij terecht. Ik geef je tijdens mijn cursussen graag tips om het werken met WordPress te veraangenamen en te vereenvoudigen. Maar ook een social media gerelateerde cursus behoort tot de mogelijkheden: basis Mailchimp bijvoorbeeld. Advies over het verbeteren van de vindbaarheid en de zichtbaarheid van je website is, -al dan niet in de vorm van een workshop “zoekmachine optimalisatie”- ook mogelijk: workshop zoekmachine optimalisatie

Mijn kennis en ervaring die ik in de loop der jaren heb opgedaan met fotobewerkingsprogramma’s draag ik met veel plezier over aan andere mensen. Ik probeer daarbij ook zoveel mogelijk naar de overeenkomsten tussen programma’s die op de markt zijn te kijken.

Mijn doel bij alle cursussen is om je een breed inzetbaar inzicht mee te geven. En mijn streven is, dat je na het volgen van een cursus zelfstandig, onbevangen en zonder zorgen met diverse (soortgelijke) programma’s om kan gaan.

Nieuwsgierig geworden? Wil je meer weten? Heb je nog vragen? Voel je vrij om me te mailen of te bellen. Ik sta je graag te woord.

Waarom Viavisia cursussen?

Individuele, 1 op 1 cursussen mogelijk.
Tevens worden de cursussenin kleine groepjes van maximaal 6 mensen gegeven, zodat er ruimte is voor persoonlijke aandacht.

Mijn geduld is mijn kracht: ik pas me makkelijk aan het leertempo van de cursist(te) aan.

Technische kennis weet ik ook voor mensen met geen of minder technische kennis begrijpelijk en inzichtelijk te maken.

Cursisten ervaren mijn manier van begeleiden prettig.

De cursussen hebben een logische opbouw en structuur. Daarnaast is er altijd ruimte voor vragen.

Kijk ook op de website van Viavisia Webdesign

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler