search icon

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Zoals je gewend bent, betreft het een interactieve training.
Uiteraard kun je een online training ook op door jou gewenste data volgen en behoort een individuele training tot de mogelijkheden.

Kleuren kiezen voor je website

Gereedschappen kleuren kiezen Om het kiezen van kleuren voor je website wat makkelijker te maken heeft Viavisia een aantal websites met kleurenkiezers voor je op een rijtje gezet: http://colorschemedesigner.com http://colrd.com http://www.colorschemer.com/products.php Op deze site vind je een overzicht van meerdere kleurkiezers.

Kleuren kiezen voor je website

WordPress proberen op je laptop of pc

Je wilt met WordPress aan de gang, maar je hebt nog geen abonnement bij een internetprovider? Je wilt eerst even zelf het e.a. proberen of experimenteren met WordPress? Dan kun je ook WordPress op je pc of laptop installeren. Eén van de programma’s waarmee dit relatief eenvoudig kan is Bitnami. Je kunt er ook voor kiezen om Wordpress handmatig te installeren. Hier is echter meer technische “knowhow” voor nodig en het e.a. kost meer tijd. Bitnami installeren Via de het onderstaande adres kun je Bitnami installeren (vooral de keuze van de juiste versie is belangrijk, Apple of Windows bijvoorbeeld): https://bitnami.com/stack/wordpress/installer Hoe het …..

WordPress proberen op je laptop of pc

Hoe maak je een Online cursus met WordPress?

Begeleide en niet begeleide online cursussen Eén van de manieren om een online cursus aan te bieden is die waarbij cursisten instructie video’s en/of andere vormen van uitleg kunnen bekijken. De cursisten kunnen een abonnement nemen waardoor ze via zelfstudie op hun eigen tempo de cursusinhoud tot zich kunnen nemen. Het cursusmateriaal is daarbij voor degene die geen abonnement hebben uiteraard niet zichtbaar. Een online cursus kun je echter zo uitgebreid maken als je wilt. Je kunt er bijvoorbeeld voor zorgen dat cursisten “huiswerk” kunnen inleveren en/of vragen kunnen stellen via bijvoorbeeld een forum. In dit laatste voorbeeld spreek je over …..

Hoe maak je een Online cursus met WordPress?

Website verhuizen

Waarom je website verhuizen? Heb je je website op een blogsite als bijvoorbeeld WordPress.com staan? Er komt misschien een moment waarop je, je site wilt overhevelen naar een ander adres. Een adres met een eigen domeinnaam bijvoorbeeld. Het verhuizen van een website van het ene adres naar het andere adres gaat op dezelfde manier. Dit is bijvoorbeeld het geval wanneer je je bedrijfsnaam hebt gewijzigd. Wanneer je je bedrijfsnaam wijzigt, wil je natuurlijk ook je website adres kunnen wijzigen. inhoud website verhuizen Het e.a. is niet zo heel moeilijk, maar je moet dan wel een aantal stappen doorlopen: 1) Mocht je dat nog niet gedaan hebben, installeer dan eerst …..

Website verhuizen

Webwinkel beheren

Winkel gebouwd met Woocommerce, maar behoefte aan nieuwe mogelijkheden om webwinkel te beheren? Je wilt meer tijd overhouden voor de verkoop en minder voor het beheer van je webwinkel? Je hebt je webwinkel in Woocommerce gebouwd, maar loopt tegen beperkingen aan? Geen nood, er zijn genoeg uitbreidingen op je winkel mogelijk. Met deze uitbreidingen wordt het beheren van je webwinkel gemakkelijker. Al is een waarschuwing wel op zijn plaats. Voor sommige uitbreidingen (je raad het al plugins) moet je even de tijd nemen om het e.a. naar je wensen in te stellen. Maar daarna heb je er veel minder omkijken …..

Webwinkel beheren

Waarom Viavisia cursussen:

Cursussen op maat, afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

Groepstrainingen of individuele cursussen mogelijk.

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk.

Trainingen aan huis of incompany trainingen.

Kijk ook op de website van Viavisia Webdesign

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler