Viavisia cursussen Wordpress, webdesign, fotobewerking Rotterdam en diverse andere locaties

Alle cursussen zijn nu ook live online te volgen

De trainingen zijn live online op iedere door jou gewenste locatie te volgen. Zoals je gewend bent, betreft het een interactieve training.

Tips en tricks

WordPress website sneller maken

Inleiding website versnellen: WP-Optimize plug-in De WP-Optimize plug-in is een plug-in waarmee je, je website kunt versnellen en optimaliseren. Om dit mogelijk te maken, heeft de plug-in meerdere ingebouwde functies: Door je website te versnellen, verbeter je de gebruikerservaring van …..

WordPress website sneller maken
Overzicht thema's na filteren via gewenste opties thema

WordPress thema selecteren

Algemene eisen WordPress thema Kies een thema die bij je bedrijf past Kies een thema die bij de niche van je bedrijf past: een thema met het ontwerp en de mogelijkheden die jij voor je bedrijf nodig hebt. Denk bij …..

WordPress thema selecteren
voorbeeld overzicht categorieën / taxonomieën

Klikbaar overzicht categorieën creëren m.b.v. Elementor

1. Inleiding 1.1. Begeleidende tekst Niet alle in deze handleiding besproken stappen zijn beslist noodzakelijk. De meeste stappen zijn alleen nodig als je het ontwerpen volledig in de hand wilt houden. Wil je de ontwerpen van de pagina’s waarbij de …..

Klikbaar overzicht categorieën creëren m.b.v. Elementor
Overzicht WordPress thema's

WordPress thema kiezen niet meer nodig?

WordPress thema kiezen verleden tijd? Het kiezen van een WordPress thema kan een hele klus zijn. En heb je eenmaal een thema gekozen, dan bepaalt het thema de uitstraling van je website. Na verloop van tijd kom je er misschien …..

WordPress thema kiezen niet meer nodig?

Kleuren kiezen voor je website

Gereedschappen kleuren kiezen Om het kiezen van kleuren voor je website wat makkelijker te maken heeft Viavisia een aantal websites met kleurenkiezers voor je op een rijtje gezet: https://color.adobe.com/nl/create/color-wheelhttp://colorschemedesigner.comhttp://colrd.com http://www.colorschemer.com/products.php Op deze site vind je een overzicht van meerdere kleurkiezers.

Kleuren kiezen voor je website

Liever zoeken op basis van categorieën?

Cursussen op maat

Afgestemd op jouw wensen of de wensen van het bedrijf.

Trainingen aan huis of incompany trainingen.

Groepstrainingen of individuele cursussen

Bedrijfstrainingen of particuliere trainingen mogelijk. Trainingen gaan altijd door, ook bij 1 cursist.

Cursussen worden gegeven door een trainer met praktijkervaring.

WordPress website voorbeelden

Hieronder vind je voorbeelden van websites. De voorbeelden laten zien, wat je na het volgen van een 2- of 3 daagse WordPress training kunt bereiken.

website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld architectuur ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld zakelijk ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld restaurant ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld foto en video ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp
website voorbeeld coaching ontwerp

Kijk ook op de website van Viavisia Webdesign

Onlangs heb ik bij Peter een cursus fotobewerking gevolgd. Met veel ervaring, logische opbouw en geduld heeft hij mij langs alle facetten van de afzonderlijke onderdelen geloodst. Peter heeft een fijne manier van begeleiden en ik ben zeer blij met de resultaten.

Flossie d’Hont, Zelfstandig psycholoog – Florisand Consultancy

Ik heb onlangs een cursus Photoshop Elements bij Peter gevolgd. Hij heeft kennis van zaken, is geduldig en geeft je precies de aandacht die jij – in jouw tempo – nodig hebt. Kortom, zijn aanpak is persoonlijk, plezierig en prettig en –heel belangrijk – hij heeft er lol in om zijn expertise over te brengen aan zijn cursist en/of het programma af te stemmen op de behoefte van de klant.

Esther Janssen, Allround communicatieprofessional

Wil je ook graag je eigen website aanpassen in WordPress maar zie je op tegen de zogenaamde ‘makkelijke’ methode via WordPress? Peter Buijs is de man die je nodig hebt. Hij ontwikkelt diverse WordPress-cursussen in groepsverband of 1-op-1. Die laatste heb ik met studio Rooijaal aangevraagd. Peter kwam bij mij thuis en samen hebben we in 3 uur alle basiseigenschappen van het programma bekeken en geoefend. Na zijn bezoek kon ik de hele site zelf aanpassen. Hoe fijn en een GROTE zorg minder!!

Linda Rooij, Grafisch vormgever

Tijdens de workshops van Peter Buijs over WordPress en SEO viel het me telkens weer op: Peter weet ongelooflijk veel van deze onderwerpen af, want hij laat geen vraag onbeantwoord. Hij heeft aandacht voor iedereen, waardoor hij uiterst geschikt is voor het geven van één-op-ééncursussen. De follow-up is ook fantastisch: naderhand ontvang je een door hem samengestelde handleiding, die hij met enige regelmaat bijwerkt. Je weet: deze man is gedreven en geduldig. Hij draagt zijn kennis graag over en heeft hart voor zijn cursisten. Kortom: boek een één-op-één, laat je onderdompelen in zijn kennis en pluk er de vruchten van – nu en nog lang daarna!

Bianca Wijnstekers-Handy, Beëdigd juridisch vertaler